Over ons

Get to know us better
Ecehan Kilic

mr. E. Kiliç is een levensgenieter die haar praktijk als een belangrijk onderdeel van haar leven ziet. Ze legt de lat hoog om het beste uit de zaak te halen omdat ze voldoening wil krijgen uit het werk dat ze doet.

Bekijken
Specialisme

U kunt bij juristenkantoor Boyraz Legal terecht voor vragen en juridische oplossingen over arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht, sociaal zekerheidsrecht, consumentenrecht en huurrecht.

Bekijken
Kosten

Het betreft een kantoor dat tegen duidelijke prijzen & kosten op een efficiënte wijze geschillen probeert te voorkomen, oplossingsgericht te adviseren en als het niet anders kan te procederen.

Bekijken
35%

Arbeidsrecht

40%

Aansprakelijkheid & Verzekering

72

Sociaal Zekerheid

40

Overig

team_image
Jurist

Ecehan Kilic

Na meerdere jaren werkervaring te hebben opgedaan bij verschillende werkgevers in het bedrijfsleven, het gemeenteland, het ministerie van Justitie en Veiligheid, Chartis Insurance, Banning advocaten, Crawford & Company is ze nog altijd als docent recht werkzaam om haar kennis over te dragen aan anderen. In 2011 heeft Ecehan de masteropleiding Aansprakelijkheid en Verzekering aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond met een gemiddelde cijfer 8. Per 1 januari 2014 is zij gestart met haar eigen juristenkantoor.

Statistieken

Arbeidsrecht0

Aansprakelijkheid en Verzekeringen0

Sociaal Zekerheid0

Overig0